|
|
|
|
Se spune ca sanatatea este mai buna decat toate. Fii pregatita sa primesti si sa dai sfaturi despre cele mai bune metode si produse care te pot ajuta sa ai o sanatate de invidiat!
-

soarele_10
-
de soarele_10 » Mie Dec 16, 2009 6:47 pm
Am consultat medicul meu ginecolog si mi-a spus ca sexul este permis in sarcina ,dar trebuie precautie.
Voi cum a-ti facut,adica a-ti abordat noi pozitii sau abstinenta totala?
Va rog,daca a-ti avut anumite trucuri pentru a avea o sarcina mai usoara ,ar fi de un real folos sa le impartasiti!
A-ti avut vre-o intrerupere de sarcina neasteptata,care sunt riscurile de a trece printr-o asemenea situatie?
Eu incerc sa ma pazesc cat pot de bine ,mai ales ca exista um mare risc al cazaturilor acum iarna! 
Ultima oară modificat de soarele_10 pe Lun Dec 21, 2009 1:13 pm, modificat de 2 ori în total.
-
sarbu_clau
-
-
de sarbu_clau » Mie Dec 16, 2009 6:51 pm
Sau incercat noi pozitii  dar nici de cum abstinenta.Precautie doar in cazul in care ai o sarcina cu probleme. dar sexul face foarte bn
-
Roxanee
-
de Roxanee » Mie Dec 16, 2009 6:53 pm
daca medicul nu interzice .......sp or la treaba 
-
marynecula
-
de marynecula » Mie Dec 16, 2009 7:27 pm
mie doctorul nu mi-a interzis,doar in ultima perioada........atunci e riscul mare de a naste prematur
-

soarele_10
-
de soarele_10 » Mie Dec 16, 2009 7:27 pm
sarbu_clau scrie:Sau incercat noi pozitii  dar nici de cum abstinenta.Precautie doar in cazul in care ai o sarcina cu probleme. dar sexul face foarte bn
Ok,da-mi o idee ..sa nu ranesc pe bebe
Adica ai cumparat vre-o carte unde sunt explicare de doctor? 
-

soarele_10
-
de soarele_10 » Mie Dec 16, 2009 7:33 pm
marynecula scrie:mie doctorul nu mi-a interzis,doar in ultima perioada........atunci e riscul mare de a naste prematur
Deci,in ultimele 2,3 luni...Oricum voi fi cu burtica pana la gura de mare,numai de ..nu imi va arde!
-
Arthemis77
-
de Arthemis77 » Mie Dec 16, 2009 7:35 pm
Buna, fetelor!
Mie nu mi s-a interzis contactul sexual in sarcina. Doar ca la prima sarcina a fost ok de la inceput pana-n penultima zi asa, iar in timpul celei de-a 2-a, nu prea am fost in apele mele ... bebe era prea mare, din a 5-a luna presand foarte tare ... avea deja capul in jos; ca mijloc de precautie, mi-am autoindicat abstinenta pt. mine si ca bebe sa fie ok. 
-

soarele_10
-
de soarele_10 » Mie Dec 16, 2009 7:45 pm
Arthemis77 scrie:Buna, fetelor! Mie nu mi s-a interzis contactul sexual in sarcina. Doar ca la prima sarcina a fost ok de la inceput pana-n penultima zi asa, iar in timpul celei de-a 2-a, nu prea am fost in apele mele ... bebe era prea mare, din a 5-a luna presand foarte tare ... avea deja capul in jos; ca mijloc de precautie, mi-am autoindicat abstinenta pt. mine si ca bebe sa fie ok. 
Deci,vointa este un atuu !
Si la prima sarcina nu il simteai pe bebe acolo?
Ultima oară modificat de soarele_10 pe Mie Dec 16, 2009 11:27 pm, modificat 1 dată în total.
-

soarele_10
-
de soarele_10 » Mie Dec 16, 2009 7:59 pm
A-ti avut o sarcina usoara sau cu greturi si balonari?
Ce remedii a-ti folosit.....va rog un raspuns imi este de un real folos experinetele voastre ca mamici. 
-
desyre
-
- Locaţie: Pitesti
de desyre » Mie Dec 16, 2009 8:04 pm
eu nu am trecut printr-o astefel de experienta ca nu am avut inca un .. galagios . Dar stiu ca in primele luni nu este nicio problema si ca nu treb sa experimentezi pozitii noi care ii pot face rau sarcinii.
-
cela43
-
de cela43 » Mie Dec 16, 2009 8:04 pm
Buna,
Eu am avut o sarcina usoara..si mi-am revenit foarte repede la greutatea normala...
-
OLIVE20
-
de OLIVE20 » Mie Dec 16, 2009 8:09 pm
eiii,ce sa zic interesant subiect,adevarul este daca nu exagerezi in momentul actului sexual si faci cu precautie ''treaba" este foarte ok..
-
ianis28
-
de ianis28 » Mie Dec 16, 2009 8:15 pm
Draga arthemis ..citez ce ai spus,, mi-am autoindicat abstinenta pt. mine si ca bebe sa fie ok. ,, abstinenta pt tine....si sotu?
-

soarele_10
-
de soarele_10 » Mie Dec 16, 2009 8:26 pm
cela43 scrie:Buna, Eu am avut o sarcina usoara..si mi-am revenit foarte repede la greutatea normala...
Este adevarat ca alaptatul ajuta mult la revenirea greutatii?
Am inteles ca nu trebuie tinut un regim special pe timpul alaptarii deoarece afecteaza calitatea laptelui.
Următorul